Υπηρεσίες Ψυχολόγου - Συμβουλευτικήborder

Ψυχοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία

Έχετε την ανάγκη να βιώσετε μία θετική αλλαγή και να μετριάσετε ή να επιλύσετε τις προβληματικές συμπεριφορές, πεποιθήσεις, καταναγκασμούς, σκέψεις και συναισθήματα; Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε σε έναν επαγγελματία ψυχολόγο για αυτά που σας απασχολούν; Θεωρείτε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι ανυπέρβλητα;

Ατομική συμβουλευτική

Ατομική συμβουλευτική

Η ατομική συμβουλευτική ή ψυχοθεραπεία, πραγματοποιείται για δύο λόγους: Προληπτική, προς αποφυγή δημιουργίας χρόνιων ψυχολογικών προβλημάτων όπως φοβίες, διαχείριση άγχους και ψυχικής ηρεμίας. Στόχος της προληπτικής ατομικής συμβουλευτικής, είναι η ενδυνάμωση του ψυχισμού του ατόμου μέσα από συνεδρίες. Ο δεύτερος λόγος είναι αυτός της θεραπείας/ίασης από προβλήματα που αντιμετωπίζει το άτομο στην καθημερινότητά του και αδυνατεί να δώσει λύση.

Συμβουλευτική για εφήβους

Συμβουλευτική για εφήβους

Πολλοί άνθρωποι κατά την εφηβική τους ηλικία αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη μετάβασή τους από την παιδικότητα στην ενηλικίωση. Συχνότεροι λόγοι είναι ο διαφορετικός τρόπος αντίληψης των ανθρώπων και των καταστάσεων που βιώνουν αυτοί και οι γύρω τους καθώς επίσης έρχονται αντιμέτωποι με υπαρξιακά προβλήματα, μη μπορώντας να αποδεχθούν αυτά που τους συμβαίνουν. Η συμβουλευτική διαδικασία για εφήβους συνιστά ατομικές συνεδρίες με ψυχολόγο.

Συμβουλευτική ζεύγους

Συμβουλευτική ζεύγους

Αν έχετε φτάσει σε τέλμα σαν ζευγάρι και αναζητάτε λύσεις στα προβλήματά σας, η συμβουλευτική θεραπεία ζεύγους είναι η λύση για μια ποιοτική καθημερινότητα με τον/την σύντροφό σας. Τα σύγχρονα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα, πρωτόγνωρα για την εποχή και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Η μακροχρόνια κοινή πορεία δύο ανθρώπων έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν κύριες σταθερές όπως η κατανόηση, η επικοινωνία και ο αλληλοσεβασμός.

Ανώνυμη συμβουλευτική

Ανώνυμη συμβουλευτική

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά σας ή προβλήματα ψυχολογικής φύσεως τα οποία αδυνατείτε να επικοινωνήσετε με έναν ψυχολόγο, υπάρχει η ανώνυμη συμβουλευτική ψυχολογική υποστήριξη από επαγγελματίες συμβούλους ψυχικής υγείας. Η ανώνυμη συμβουλευτική συνιστάται για ανθρώπους με κοινωνικό στάτους που δεν μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματά τους καθώς επίσης σε ανθρώπους που αδυνατούν να επικοινωνήσουν το πρόβλημά τους επώνυμα.